Gymnázium Třeboň

Dny otevřených dveří 2020

Naši školu vám rádi představíme i v průběhu ledna a února 2020, kdy budeme připraveni komukoliv se věnovat v rámci organizovaných prohlídek každé úterý odpoledne od 15 do 17.00 - vždy v celou hodinu - kromě jarních prázdnin (úterý 25. 2. 2020). Poslední prohlídka bude vždy v 17.00 hodin.

Všichni zájemci o studium na našem gymnáziu - samozřejmě včetně jejich rodičů - si budou moci prohlédnout celou budovu školy, seznámit se s učebními plány, s výukovými prostorami, se všemi novinkami i osvědčenými akcemi, které našim žákům nabízíme. Odpovíme na všechny dotazy, které souvisejí s pravidly přijímacích zkoušek.

Přijďte se porozhlédnout po budově instituce, která v loňském roce oslavila 150 let svého trvání, seznamte se s jejím moderním vybavením a možnostmi, které prostřednictvím týmu nadšených učitelů nabízí jak pro běžnou výuku, tak pro pestrou nabídku volnočasových aktivit.

Vyučujeme i v úplně nových učebnách v půdních prostorách, kde jsme vybudovali nový chemický a jazykový areál. Aktuálně jsme nově vybavili areál výtvarné výchovy, hudebnu, nově jsou opravené i venkovní prostory školy, které nabízejí možnosti pro alternativní výuku či mimoškolní činnost.

I v letošním školním roce pořádáme pro zájemce (v sobotu 18. ledna 2020) příjímací zkoušky nanečisto, využijte ukázky testů,  které jsou zveřejněny i s výsledky.

Informace o organizaci jednotné přijímací zkoušky pro letošní školní rok zveřejníme na našich webových stránkách nejpozději do konce ledna 2020.

Do 1. 3. 2020 je možné po předchozí dohodě (tel. 384 722 612, 384 722 315) naši školu navštívit i mimo hodiny oficiálního dne otevřených dveří - pokusíme se Vám vyhovět a školu Vám rádi ukážeme v domluveném mimořádném termínu.

Naše gymnázium je plně bezbariérové, výtah spojující všechna patra školy žáci využívají bez omezení.

Za všechny učitele se na Vás těší

Anna Kohoutová, ředitelka školy

 

Přijďte si prohlédnout učební prostory, zde malá ochutnávka:

Nově opravené venkovní prostoryDílna v areálu výtvarné výchovyUčebna chemieChemická laboratořKnihovnaPočítačová učebna s plako stolyBiologická laboratořFyzikální laboratoř

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout