Gymnázium Třeboň

Začal školní rok 2017/2018

I letos jsme zahájili všichni společně nový školní rok - zvoněním na historický zvon odzvonil Milan Liška první vyučovací hodinu letošního školního roku. Po přivítání všech zúčastněných tříd, zaměstnanců školy, rodičů a absolventů představila ředitelka školy Anna Kohoutová významného hosta, ředitele třeboňského Státního oblastního archivu a našeho absolventa (1977) PhDr. Václava Rameše, který se stal velmi ochotně patronem tohoto aktu. Promluvil ke studentům a přinesl kromě téměř desítky odborných knih do nové knihovny jeden obzvláště cenný dar v podobě smlouvy o spolupráci, která byla na místě podepsána. Maturitní ročníky si připravily krátký program pro první ročník a primy - jeho každoročním cílem je nedat nově příchozím žákům jejich imatrikulační listy úplně zadarmo a sympaticky jim připomenout, že se stávají členy jedné velké gymnaziální rodiny, která je tímto bere mezi sebe.

Slavnostní ceremoniál jsme ukončili studentskou hymnou a vyvěšením naší gymnaziální vlajky, o které se tentokrát postarali vybraní maturanti Romana Ileová, Dominik Pešl, Magdalena Janečková a Martin Tesař.

Přeji všem zúčastněným úspěšný a naplněný školní rok!

Anna Kohoutová

foto: IAh

Paní ředitelkaHost, ředitel SOA TřeboňRodičeAbsolventiRodičeSmlouva o spolupráci mezi SOA Třeboň a našim gymnáziemŠkolník Milan Liška a angličtinářka Adéla HolubováRozdávání imatrikulačních listůTřídní učitelka primy Markéta ZelenáPrimánkyTřídní učitel prvního ročníku Petr Kopeček rozdává imatrikulační listyVlajka a budoucí maturantiNový školní rok začal

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout