Gymnázium Třeboň

5. zasedání SPGT, 5. 12. 2017

 5. zasedání Studentského parlamentu


5. 12. 2017


Agenda:
1. Revize WC
2. Školní webové stránky a Facebook
3. Třídní sborovny
4. Vánoční show
5. Uskutečněné projekty


[1] Jak už jsme sdělili minule, pustili jsme se do celkové obnovy školních toalet. S radostí můžeme oznámit, že se konečně začalo jednat. Paní ředitelka nás informovala, že zvýšila dohled nad celkovou úpravou WC, objednala nové držáky na toaletní papír a změnila druh objednávaných toaletních papírů a ručníků.

[2] Po dohodě s vedením se vybraný člen parlamentu stane administrátorem facebookového profilu našeho gymnázia a bude se starat o sdílení aktuálních informací nejen z webových stránek.

[3] Byli jsme informováni, že se konají tzv. třídní sborovny, kde se vždy dopodrobna projednává určitá třída. Ukazuje se to jako krok správným směrem. V závislosti na nich nám bylo sděleno, že čím dál více studentů, převážně z nižšího gymnázia, se stává závislých na mobilech, nejvíce na hrách a sociálních sítích. Vzešel proto nápad zorganizovat Den bez mobilů. Až přijde správný čas, budeme vás informovat. (Pokud vás o závislostech studentů, učitelů či obecných faktech zajímá něco víc, neváhejte si koupit nový GYM na téma Závislost, který vychází v předvánočním týdnu.)

[4] Každoročně oktavány pořádaná Vánoční show proběhne i letos. Apelujeme tímto na třídy, aby začaly vymýšlet svá představení. Každý student taktéž zaplatí poplatek, jehož přesnou výši vám ještě studenti oktávy upřesní.

[5] Na závěr nezbývá než informovat, že na popud parlamentu se nově budova školy oficiálně otevírá o deset minut dříve, tj. v 6.45. Dále se nám podařilo získat pro maturanty ředitelské volno v den jejich maturitního plesu a před hlášením školního rozhlasu zazní vždy před jádrem sdělení nejprve upozornění/ znělka.

Přítomno: 10/24
Zapsala: Markéta Fischerová
Další schůzka se koná 19. 12. 2017

 

foto: Vendy Kolmanová 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout