Gymnázium Třeboň

Zahájení školního roku 2014/2015

Slavnostní zahájení školního roku 2014/2015 proběhne v pondělí 1. září v tělocvičně školy. Všechny žáky budou ve vestibulu školy (v případě hezkého počasí i před školou) vyhlížet jejich třídní učitelé, kteří pro ně budou mít připravená čísla skříněk, kde se všichni přezují a odeberou se na určené a označené místo do tělocvičny. Nezapomeňte si přinést přezůvky a zámek od skříňky.

Primánky povede jejich třídní učitelka Mgr. Kateřina Janů, žáky 1. ročníku Mgr. Adéla Holubová, obě budou držet v ruce ceduli se jménem, lehko je najdete. I pro naše nové žáky platí, že si musí první školní den přinést zámek ke skříňce s klíčem (FAB) a přezůvky, které si již ve škole nechají. Dále nezapomeňte na psací potřeby a primánci dostatečně velký batoh na nové učebnice, které první školní den dostanou.

Program slavnostního zahájení zůstává překvapením pro všechny zúčastněné, po programu v tělocvičně se všichni žáci odeberou spolu se svými třídními učiteli do tříd, kde budou seznámeni s dalšími provozními informacemi. 1. ročník a prima se ve škole zdrží minimálně 3 vyučovací hodiny (do 10. 45), ostatní o hodinu méně.

 

 

obr. - http://www.praktik-hb.cz/?paged=15

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout