Gymnázium Třeboň

Majáles 2016

Pestrobarevný majálesový průvod zaplavil třeboňské ulice v úterý 10. 5. 2016, aby připomněl Třeboňákům, že oslavy studentského Majáles stále žijou a že je to opět zásluha našeho gymnázia.

Tři království - Džungle, Oceán a Sníh bojovaly o přízeň poroty ve složení Terezie Jenisová (starostka Třeboně), Anna Kohoutová (ředitelka školy), Štěpán Papáček (člen Školské rady), Zdeněk Kučera (třídní učitel hlavního organizátora) a Milan Liška (nepostradatelný školník). Během dramatických a napínavých soutěží rozhodla porota o hlavním vítězi, kterým se stalo nápadité království Oceánu - jejich promyšlený proslov a dramaticky odehrané scény zapůsobily na všechny zúčastněné. Královna Siréna (septimán Vojtěch Koranda) si spolu s králem Neptunem (primán Filip Jirák) převzali putovní korunky a hlavně krásný dort z dílny paní Budínové, který byl rozdělen mezi všechny poddané mořského království.

Děkujeme 3. ročníku za organizaci a všem zúčastněným za nadšení, fantazii, smysl pro humor a hlavně chuť udržet při životě krásnou květnovou oslavu všech studentů.

Čest vítězům, sláva poraženým, ať žije Majáles 2017!

Anna Kohoutová

foto: Ivana Ahmad

 

 

 

Moderátorka Majálesu MartinaMajálesová porotaPorada majálesové porotyKrálovna a král Majálesu 2016

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout