Gymnázium Třeboň

Skončila ústní část maturitních zkoušek 2016

Gratulujeme všem úspěšným maturantům ke složení maturitních zkoušek a zveme je i jejich blízké na slavnostní předávání maturitních vysvědčení, které proběhne v aule školy ve čtvrtek 26. 5. 2016 - pro oktávu od 15.00 hodin, pro 4. ročník od 16.00. Předávání se kromě jiných zúčastní i starostka města Třeboně Mgr. Terezie Jenisová.

Zároveň děkujeme oběma maturitním komisím v čele s jejich předsedy, Mgr. Miroslavem Vaníčkem a Mgr. Jaroslavou Petřekovou z Gymnázia Česká za profesionální vedení MZ, stejně jako třídním učitelům Mgr. Miladě Benedové a Mgr. Petrovi Wernerovi a zástupci ŘŠ Mgr. Zbyňku Matějkovi za perfektní organizaci maturitních zkoušek.

Anna Kohoutová

 

foto: Ivana Ahmad

 obr. http://skutecnosti.cz/i-drobna-mince-prinasi-stesti/

Předsedkyně maturitní komise v oktávěPředseda maturitní komise ve 4. ročníkuDen prvn튝astná volbaChemieDějepisDen druhý, zkouška z biologieZSVAngličtinaVyhlášení výsledkůA je toAngličtina ve 4. ročníkuFyzikaDen třetíExcelentZlatý hřeb oktavánských maturitLoučení oktávy s paní předsedkyní Jaroslavou PetřekovouDen čtvrtýVynikající výsledky v podání poslední maturitní skupinyLoučení s paní předsedkyníPředseda maturitní komiseTřídní učitel

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout