Gymnázium Třeboň

Výměnný pobyt Třeboň - Uetersen, září 2016

Od 24. 9. do 30. 9. 2016 se 24 studentů, spolu s Mgr. Benedovou a Mgr. Hájkovou, zúčastnilo výměnného pobytu v německém městě Uetersen.

Naši němečtí přátelé si pro nás připravili velmi zajímavý program. Víkend jsme trávili spolu s našimi novými rodinami.  V pondělí jsme navštívili muzeum a informační centrum o národním parku Šlesvicko-Holštýnsko a poté jsme se prošli v šelfu.  V úterý jsme navštívili gymnázium v Uetersenu a následně se autobusem vydali do města Wedel a udělali si příjemné odpoledne u Labe.  Následující den jsme opět šli do školy a zúčastnili se po skupinkách několika vyučujících hodin. Poté jsme měli připravený program, při kterém jsme měli možnost projít si Uetersen.  Ve čtvrtek se konal výlet do Hamburku a plavba na lodi. Ve čtvrtek večer byla pro všechny uspořádaná zábava, která měla zakončit celý náš pobyt.

V pátek brzy ráno jsme se rozloučili s našimi novými přáteli a vydali se na cestu zpět domů.  Celý pobyt jsme si všichni užili a odvezli jsme si s sebou spoustu vzpomínek. 

Štěpánka Machová, V. ročník

Autor: Dominik PešlAutor: Oldřich KučeraAutor: Miroslav PfeiferAutor: Oldřich KučeraAutor: Oldřich KučeraAutor: Oldřich KučeraAutor: Štěpánka MachováAutor: Štěpánka MachováAutor: Štěpánka MachováAutor: Štěpánka Machová

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout