Gymnázium Třeboň

Zahájení školního roku 2017/2018

Slavnostní zahájení školního roku 2017/2018 proběhne ve pondělí 4. září v tělocvičně školy. Všechny žáky budou u hlavního vchodu a ve vestibulu školy vítat příslušní třídní učitelé, kteří budou mít pro všechny žáky připravená čísla šatních skříněk. V šatnách se všichni přezují a odeberou se na určené a označené místo do tělocvičny. Nezapomeňte si přinést přezůvky a kvalitní zámek od skříňky! Boční vchod bude v ten den pro vstup do školy uzavřen.

Primánky provede prvním školním dnem jejich třídní učitelka Mgr. Markéta Zelená, žáky 1. ročníku Mgr. Petr Kopeček, oba budou držet v ruce ceduli s názvem třídy, lehko je najdete (navíc si je určitě pamatujete z první červnové třídní schůzky). I pro naše nové žáky platí, že si musí první školní den přinést zámek ke skříňce s klíčem (FAB) a přezůvky, které si již ve škole nechají. Dále nezapomeňte na psací potřeby a primánci dostatečně velký batoh na nové učebnice, které první školní den dostanou.

Program slavnostního zahájení zůstává překvapením pro většinu zúčastněných, po něm se všichni žáci odeberou spolu se svými třídními učiteli do tříd, kde budou seznámeni s dalšími provozními informacemi. 1. ročník a prima se ve škole zdrží minimálně 4 vyučovací hodiny (do 11. 30), ostatní o hodinu méně.

Další důležité informace naleznete zde.

Srdečně zveme i rodiče žáků primy i 1. ročníku, stejně jako naše bývalé studenty, vyhrazen pro ně bude prostor na ochozu tělocvičny.

 Mgr. Anna Kohoutová

 

foto: ako

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout