Gymnázium Třeboň

2. zasedání SPGT, 10. 10. 2017

 

[1] Během naší druhé schůzky proběhlo fotografování jednotlivých členů, jejichž fotky se brzy objeví na školních stránkách.

[2] Stěžejním bodem programu byly volby do funkcí. Předsedkyní se stala celkem jednomyslně Helena Rozporková s počtem 17 hlasů. (další kandidáti: Alena Velková – 1 hlas, Marek Vaclík, Matěj Suchan)Post místopředsedy získal Oldřich Kučera s počtem 8 hlasů. (další kandidáti: Aneta Brothánková – 4 hlasy, Alena Velková – 3 hlasy, Matěj Suchan – 3 hlasy). Administrátorem se stala Markéta Fischerová.  Kromě volených funkcí se přidělili i funkce dobrovolné. Alena Velková bude nástěnkářem, Vendula Kolmanová fotografkou a Oldřich Kučera svačinářem.

[3] Přijali jsme pozvání na setkání parlamentů od Studentského parlamentu Dvořákova gymnázia a SOŠE z Kralup nad Vltavou. Po vzájemné dohodě jsme se rozhodli akce zúčastnit.  Parlament budou zastupovat 3 studenti, kteří na další schůzce shrnou získané poznatky a sdělí členům důležité informace. Další akcí pořádanou SPGT bude Suit up den, který se koná v pátek 13. 10. Zástupci předají ve třídách bližší informace.

[4] Přijali jsme stížnost na rozbitou lavici v učebně chemie. Dále se mezi studenty objevuje nespokojenost se systémem toaletních papírů a ručníků na WC. Podnět jsme zpracovali a budeme ho nadále řešit.

[5] V rámci efektivity jsme se rozhodli umožnit i ostatním studentům zapojit se do chodu školy. Příští schůzku (tj. 24. 10.) pořádáme OTEVŘENÝ PARLAMENT. Pokud máte nějaké náměty, připomínky či návrhy, budeme rádi, když přijdete.

Přítomno: 18/24

Zapsala: Markéta Fischerová

Další schůzka se koná 24. 10. 2017

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout