Gymnázium Třeboň

3. zasedání SPGT, 24. 10. 2017

 3. zasedání Studentského parlamentu

24.10. 2017
 
Agenda:
1.       Setkání s paní ředitelkou
2.       Aktualizované stránky
3.       Plány do budoucna
4.       Závěry z Kralup
5.       Halloween day
 
[1] Během zasedání se naplánovalo setkání s paní ředitelkou, jelikož potřebujeme probrat několik organizačních záležitostí. Na této schůzi parlament přednese návrhy, které by rád nechal schválit či o nich alespoň debatoval. (např. ředitelské volno pro maturanty v den plesu, přístup k plánu písemek, pravomoci SPGT) Jedním z našich cílů je i vzájemná dohoda, ve které si vymezíme hranice a domluvíme způsob komunikace mezi vedením a parlamentem.
 
[2] S radostí můžeme oznámit, že náš profil na stránkách školy je již skoro celý aktualizovaný. Naleznete zde užitečné informace z fungování SPGT, zápisy ze zasedání a profily všech zástupců.
 
[3] Již na minulém parlamentu padly návrhy na změny. Vymyslelo se několik věcí, na kterých je potřeba zapracovat. Nejprve se parlament pustí do vylepšení podmínek na  WC (toaletní papíry, ručníky, mýdlo, …)a poté zdokonalí svou prezentaci na webu školy i mimo něj.
 
[4] Minulý čtvrtek se naši zástupci zúčastnili II. Setkání studentských parlamentů v Kralupech. Přivezli spoustu nápadů, návrhů a informací o fungování parlamentů na jiných školách. Několik z nich se náš parlament rozhodl použít. Třeba dodržování stanov či způsob odvolávání osob z parlamentu. Celá akce byla velice inspirativní, odnášíme si z ní užitečné zkušenosti.
Jednou z inovací by mohla být i školní ročenka, o které budeme podrobněji mluvit příští schůzku.
 
[5] Užili jste si parlamentem pořádaný Suit up day? Pokud ano, zajisté vás potěší zpráva, že přicházíme s novou akcí. V úterý 31.10. se uskuteční Halloween day. Oblečte kostýmy dle libosti a nebojte se ukázat, že to u nás na škole pořádně (ne)žije!
 
Přítomno: 16/24
Zapsala: Markéta Fischerová
Další schůzka se koná 7. 11. 2017

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout