Gymnázium Třeboň

10. zasedání SPGT, 20. 2. 2018

10. zasedání Studentského parlamentu

20. 2. 2018
Agenda:
Adopce na dálku + Edison
Barevný týden
Aktuální problémy a stížnosti
Neaktivita některých členů
Projektové dny

[1] Opakování je matka moudrosti, takže jsme si připomněli odevzdání seznamů na ADOPCI a náležitosti týkající se EDISONA. Například vybírání peněz a přesné úkoly tříd (výzdoba třídy, dárek pro stážisty, občerstvení, …).

[2] Právě na škole pod naší záštitou probíhá BAREVNÝ TÝDEN. Po celkovém zhodnocení se zdá, že se mezi studenty ujal velmi dobře a lze ho považovat za úspěšnou akci. Zapojili se dokonce i někteří učitelé.

[3] V učebně sekundy byl opraven rozhlas, jehož zvuk si nyní můžete vychutnat i s informací oznamující hlášení. (Mluvilo se i o znělce, pokusíme se zjistit, jak to s ní vypadá.)

[4] Během schůze jsme diskutovali o neaktivitě a špatné docházce některých stávajících členů. (Jde převážně o zástupce ze třídy septimy a tercie.) Pokud ani na výzvu předsedkyně nezareagují a nezlepší svůj přístup, bude parlament zvažovat jejich nahrazení. Problémem však je, že nalézt vhodné nástupce je v některých třídách mnohdy velmi obtížné.

[5] Během schůze opět spatřilo světlo světa téma projektových dnů. Diskutovali jsme třeba o Dni prohozených rolí či Dni vyměněných genderů. Do konce roku určitě zorganizujeme Den bez mobilů a nyní již pracujeme na termínu Teplákového dne.

Přítomno: 9/24
Zapsala: Markéta Fischerová
Další schůzka se koná 6. 3. 2018.

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout