Gymnázium Třeboň

10. zasedání SPGT, 25. 2. 2019

 

Zápis z 10. zasedání SPGT, 25. 2. 2019

Co je na škole nového

Spolupráce s vedením školy

Výzva studentům

Budoucnost mimoškolních akcí

1) V samém začátku jsme zhodnotili všechny změny, které na naší škole v průběhu jarních prázdnin proběhly. Nejvíce nás těší nově namontované zástěny na pánských záchodech v prvním patře. Dále se ve spolupráci s vedením školy podařilo vyřešit problém nefungujícího počítače v klubu, za což děkujeme.

2) Dále jsme kvitovali fungující spolupráci s vedením školy, kdy bylo vyhověno našim upozorněním na některé nefungující komponenty, ať už mluvíme o světlech, reproduktorech či právě počítačích. Některé problémy jsou již odstraněny, a jak nám bylo řečeno, v blízké době bude brán zřetel i na další naše návrhy na opravy/ vylepšení školních prostor.

3) Současně bychom rádi podpořili všechny studenty v tom smyslu, aby si všímali svého okolí a jakékoliv problémy, ať už ty hmotné či nehmotné, bez obav hlásili zástupcům svých tříd. Považujeme za naši prioritu zaobírat se tím, co studenty trápí a jak si můžete sami povšimnout, tyto problémy řešíme.  Po pečlivém zvážení případně komunikujeme s vedením školy tak, aby se vše vyvinulo ke spokojenosti nás všech.

Připomínám, že všechny schůze SPGT jsou veřejné, proto se nebojte kdykoliv přijít do učebny ŠJZ v 14:15 zpravidla každé druhé úterý (podrobné termíny vám sdělí vaši zástupci).

4) Poslední položkou k projednání byl úmysl v budoucnu zapracovat na pořádání mimoškolních akcí pod záštitou SPGT. Padlo několik návrhů, z nichž se jako nejlépe realizovatelné jeví velké večerní hraní společenských her nebo akce typu: „Studenti studentům“.

Tyto přednášky by byly koncipované podobně jako např. Cestovatelské středy, ale zaměřené na mimoškolní rozvoj a získávání přidané hodnoty (třeba do svého CV).  O všem budeme ještě podrobněji diskutovat, posléze pak hovořit s vedením školy, které nám naznačilo, že je ochotné vyjít vstříc našim nápadům.

Přítomno 13/24

Zapsal: Oldřich Kučera

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout