Gymnázium Třeboň

13. zasedání SPGT, 23. 4. 2019

 Zápis z 13. zasedání SPGT – 23. 4. 2019

 

 

[1] Odpoledne společenských her
[2] Majáles
[3] Budoucí fungování SPGT - funkce
[4] Inspirativní debata
1. 
 
[1] Odpoledne společenských her pod záštitou SPGT nakonec proběhne. Organizace se ujala septimánka Martina, které tímto děkujeme. Zajistí se pedagogický dozor a vypůjčí se potřebné hry. Akce se bude konat nějaký pátek po maturitním/anifilmáckém shonu. Bližší informace se dozvíte ve správný čas.
 
[2] V pátek 10. května proběhne pod záštitou třetího ročníku každoroční MAJÁLES. Letos se budou účastnit pouze studenti z řad naší školy. Všichni zástupci jsou pověřeni předávat informace ve svých třídách a sdílet FB událost.
 
doplňující informace od třetího ročníku:
Letošní ročník Majálesu nese téma Heroes & Villains /hrdinové a padouši/. Rozlosování tříd je následovné: Heroes – sexta, kvinta, kvarta, prima/ Villains – septima, druhák, prvák, tercie, sekunda. Prosíme všechny třídy o volbu vladařů a vymyšlení vtipné scénky.
Bližší informace na školním webu či u jednotlivých zástupců.
 
[3] V rámci motivace nových a hlavně mladších členů parlamentu k aktivnímu zapojení se, diskutovali jsme o jednotlivých funkcích, které lze v rámci SPGT vykonávat a o možnosti nahrazení stávajících členů v budoucnu někým mladším. Přeci jen, nebudeme tu navždy a mladá krev není nikdy na škodu. Funkce navíc může člověku přinést cenné zkušenosti do života.
 
[4] Ke konci schůze zůstal prostor na inspirativní debatu, která zajisté obohatila žáky všech ročníků. Starší sdělovali mladším své poznatky a životní zkušenosti, například se školními výlety či mimoškolním vyžitím a brigádou.
 
[5] Všem bylo připomenuto, že v pátek 26.4. 2019 proběhne POSLEDNÍ ZVONĚNÍ.
 
 
 
Zapsala: Markéta Fischerová
Přítomno: 16+1/24
Další schůze: 14. května 2019
 
 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout