Gymnázium Třeboň

Majáles 2019

Neoficiálními vítězi letošního ročníku Majálesu jsou všichni zúčastnění: skvělí třeťáci, kteří se s nadšením ujali jeho organizace a samozřejmě i dvě království - Padouši a Hrdinové.

Oficiálně máme vítěze jednoho:

1. místo: HEROES: sexta, kvinta, kvarta, prima

2. místo: VILLAINS: septima, prvák, druhák, tercie, sekunda

Král a královna jsou z letošní kvarty.

Naprosto všem zúčastněným musíme poděkovat za nadšení, fantazii a invenci, se kterou přistoupili k oslavě letošní studentské slavnosti Majáles 2019. Je vidět, že gymnazisté mají smysl pro humor a studentskou recesi a umí se hezky radovat ze života. Škoda jen, že se k nim i letos nepřidaly ostatní třeboňské střední školy, určitě by si to s námi také užili. Snad příští rok - ať žije Majáles 2020!

ako

foto: AKo, LKo, IAh

Ještě netuší, že zvítězíHrdinové z primyProstor Tyršova stadionu, ideální zázemí pro MajálesLetošní skvělí moderátořiPrezentace HrdinůHrdinové všedního dnePrezentace PadouchůTradiční soutěžení obou královstvíVelké nasazeníPaní ředitelkaPorota - zleva Anna Kohoutová, Petr Werner, Jindřich Fischer, Tereza Maříková a Milan LiškaJedno ze dvou nejlepších královstvíJedno ze dvou nejlepších královstvíSpeciální cena za masky možných budoucích studentů, dětí třídní učitelky primánkůCena za nejlepší maskuKrál a královna letošního Majálesu

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout