Gymnázium Třeboň

2. zasedání SPGT, 8. 10. 2019

 Zápis ze zasedání SPGT 8.10. 2019

 a) novinky na škole

 b) seznámení osazenstva s ČSÚ

 c) schvalování tématických dnů

a) Jako obvykle jsme začátkem zasedání diskutovali o tom, co se za posledních 14 dní na škole událo. K naší radosti se nevyskytly žádné větší problémy a mohli jsme tedy velice rychle přejít k seznámení parlamentu s výsledky schůzky s paní ředitelkou, kdy se nám například podařilo uskutečnit záměr odstranění nepohodlné rostliny v mezipatře. Oné nepopulární dřeviny se nakonec velkoryse ujal majitel firmy Santal, pan Jiří Škopek, takže touto cestou mu tedy za celé osazenstvo SPGT a myslím i za celou řadu studentů velice děkujeme.
 
b) Druhým bodem programu bylo velice rychlé seznámení nových členů parlamentu s Českou středoškolskou unií, což je organizace zabývající se sdružováním studentských samospráv jednotlivých škol, zastupující a prosazující zájmy středoškolských studentů atd.
 
c) Vůbec nejdůležitější, co jsme na schůzi ale vyřešili, je určitě schvalování tématických dnů, z velké části vyhlášených právě Schools United. Pečlivě jsme toto téma projednali, uvážili jsme případný zájem studentů i jejich realizovatelnost, a nakonec jsme tedy přešli k samotnému hlasování. Hlasovalo se veřejně a o schválení rozhodovala markantní optická většina.
 
Seznam dnů, které tedy budou pod záštitou SPGT vyhlášeny, je takovýto:
Suit-up den (15. 10. 2019)
Teplákový den
Mezinárodní den
Den učitelů
Barevný týden
Bublifukový den
Pyžamový den
 
Přítomno: 16/24
Sepsal Petr Večeř

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout