Gymnázium Třeboň

Zahájili jsme školní rok 2021/2022

Slavnostního zahájení nového školního roku se zúčastnili všichni žáci, učitelé a zaměstnancí školy, radost nám udělala i hojná účast rodičů a absolventů. Programem nás provázelo hudební uskupení Lupitáté, jehož členové Jana a Vojtěch Ouškovi zároveň zahájili školní rok jako hosté. S radostí jsme všichni využili možnost konečně se setkat všichni pohromadě s nadějí, že snad máme před sebou standardnější školní rok, než byly ty dva předchozí. 

Přeji všem žákům a učitelům naší školy pevné zdraví, radost ze vzájemné práce a z každodenního setkávání, ať nás všechny baví fascinující proces poznávání světa a vzdělávání se, ať je vše tmeleno vzájemnou úctou, respektem, slušností a laskavostí, ať jsme propojeni kvalitními vztahy, přátelstvím a v neposlední řadě i humorem. 

Ať žije nový školní rok 2021/2022!

S úctou a radostí, 

Anna Kohoutová a Miroslav Hrdina

foto: AKo, PAu, JHa, RVe

Prima s paní učitelkou třídní Jarmilou ĎoubalovouVedení školyJana a Vojtěch Ouškovi byli překvapením slavnostního zahájeníVlajkonoši z maturitních tříd - Adéla, David, Danča a MartinZleva učitelé Petr Kopeček, Matěj Vačkář, Tereza Hronková a Jan MacíkTřídní učitelka sekundy Miroslava Tomanová se svými žákyLetošní maturanti...Předávání imatrikulačních listůProgram si připravili i čtvrťáci - moderátoři Ondra a Kačka

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout