Gymnázium Třeboň

On-line schůzky rodičů, úterý 20. 4. 2021

Vážení rodiče a žáci,

rádi bychom Vám tímto oznámili, že se budou v úterý 20. dubna 2021 konat další on-line rodičovské schůzky, na které navážou individuální konzultace. Žádáme tímto všechny naše žáky o spolupráci a prosíme je, aby umožnili svým rodičům se včas zaregistrovat prostřednictvím jejich žákovských profilů.

Schůzky budou probíhat přes konference v MS Teams a budou rozděleny na dvě části (tzn. že obdržíte pozvánky na 2 akce): 

1. Společná třídní schůzka - 16:30-17:00 

Jedná se o hromadnou schůzku pro celou třídu - tak, jak jste to již několikrát zažili. Zde není potřeba žádná rezervace. Od třídního učitele dostanete přes Teams pozvánku a v 16:30 se ke schůzce připojíte. Stejný způsob používají žáci v běžné výuce. 

 2. Individuální konzultace s vyučujícími - 17:00-18:30  

Rodiče se mohou s učiteli spojit k max. pětiminutové konzultaci o průběhu dosavadního studia žáka. Pro tyto konzultace je zapotřebí rezervovat časové okno, během kterého konzultace proběhne. Pro rezervaci použijte specifický odkaz, který dostali všichni žáci do svého e-mailu. Pokud se vám nezobrazuje jako "klikací", tak ho celý zkopírujte a vložte do prohlížeče.

V horní části stránky uvidíte Váš harmonogram. Ve spodní části si zvolte učitele, se kterým se chcete setkat, a v jeho kalendáři vyberte volný termín. Časy schůzek si poznamenejte a v určený čas se připojte do konference, na kterou Vám učitelé pošlou pozvánku po ukončení rezervací. Možnost rezervace bude ukončena v pondělí 19. dubna v 18:00.

Upozornění: Individuální konzultace učitelů budou v pozvánce všechny začínat v 17:00. Vy se ale musíte připojit až ve Vámi zarezervovaný čas (nejlépe cca 1 minutu před začátkem). Po připojení vstoupíte do čekací místnosti (předsálí) a budete čekat, až se s Vámi učitel ve Vámi rezervovaný čas spojí (vpustí vás do konference). 

Budeme společně doufat ve spolehlivost IT - rádi bychom Vás tímto co nejspolehlivěji a nejefektivněji informovali o tom, jak se žákům v době distanční výuky v prvním čtvrtletí dařilo.

Anna Kohoutová a za IT Vojtěch Ouška 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout