Gymnázium Třeboň

Informační odpoledne a schůzky rodičů v úterý 15. listopadu 2023

Zveme všechny rodiče na třídní schůzky, které začínají v úterý 15. listopadu 2023 v 16. 30 ve všech kmenových třídách pod vedením třídních učiteů, kteří mají připravené zajímavé i důležité informace týkající se organizace a života školy.

Po setkání s třídními učiteli budete moci :

  • navštívit na příslušných místech (bude pečlivě označeno) všechny vyučující ke konzultacím o studijních výsledcích žáků (17:00 - 18:30)
  • zúčastnit se krátké (ale intenzivní!) přednášky školní psycholožky na téma "Jak mluvit a přežít s mým teenagerem" a využít možnosti s ní pobesedovat (17:00 - 18:00 v aule) - přednáška bude neustále otevřená, můžete kdykoliv vstoupit nebo odejít a odpočinout si od stání na chodbách a čekání ve frontách
  • za účelem neformálních setkání rodičů posedět u dobré kávy nebo čaje v naší knihovně, popovídat si a v případě zájmu vyplnit krátký dotazník, který obdržíte od třídních učitelů
  • od 18:30 si vychutnat přednášku RNDr. David Pitharta v aule školy na téma Sladký život s technikou na hraně propasti
  • přispět do sbírky Paměti národa ke Dni válečných veteránů - na chodbě školy bude k dispozici krabička s vlčími máky (30,- Kč)
  • využít nabídky Férového obchůdku (v letošním školním roce slavíme dvacetileté výročí od začátku adopce na dálku na naší škole a 12 let  spolupráce s Centrem Narovinu - i proto jsme začasli s novou aktivitou, v rámci které je k nám dovezeno bez prostředníků přímo od afrických výrobců zboží, kdy máme jistotu, že 100 % výdělku podpoří přímo děti z komunitního centra Ostrov Naděje na Rusinga Island v Keni) - nabízet budeme keňskou kávu (100% arabica), černý čaj, mastkové výrobk aj. (látkové výrobky, šperky)

(některé časy se překrývají - záleží na Vás, jak svou návštěvu u nás využijete a nakombinujete)

Od 16:00 bude v přízemí školy (vpravo učebna hudební výchovy) schůzka Sdružení rodičů.

Od 16:00 bude v učebně španělštiny v půdních prostorách schůzka rodičů žáků/účastníků projektu ERASMUS+ (Sevilla 23).

Těšíme se na Vás,

za všechny učitele

Anna Koktavá, ředitelka školy                      

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout